در مراسمی از زحمات دکتر هادی هادی زاده معاونت سابق دانشجویی و فرهنگی تقدیر به عمل آمد

تعداد بازدید:۱۱۷۴
مراسم تودیع و معارفه سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، طی مراسمی از زحمات جناب آقای دکتر هادی هادی زاده به عنوان معاونت سابق دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان تقدیر و تشکر به عمل آمد.

در این مراسم دکتر هادی زاده از عملکرد این معاونت در 5 سال گذشته گزارشی ارائه نمود.

لازم به ذکر است که جناب آقای دکتر مرتضی جلیلی قاضی زاده از تاریخ 98/12/27 به عنوان “سرپرست معاونت دانشجویی وفرهنگی” در دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شدند.