سرپرست جدید معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد

تعداد بازدید:۱۲۵۶
سرپرست جدید معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر علی اصغر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، طی حکمی "دکتر مرتضی جلیلی قاضی زاده" عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه صنعتی قوچان را به عنوان "سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی" دانشگاه صنعتی قوچان منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

سلام علیکم؛
      احتراماٌ نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب جناب عالی به موجب این حکم و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی از تاریخ 98/12/27 به عنوان “سرپرست معاونت دانشجویی وفرهنگی” در دانشگاه صنعتی قوچان منصوب می شوید.
امید است با پشتکار، دلسوزی و استعانت از درگاه خداوند متعال و با بهره‌ گیری از ظرفیتهای موجود در دانشگاه در راستای تحقق اهداف عالی دانشگاه موفق باشید. ​

همچنین جناب آقای دکتر بهشتی، در نامه جداگانه ای از زحمات دکتر هادی هادی زاده معاونت سابق دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در مدت زمان تصدی این پست تقدیر و تشکر نمودند.